VV Leeuwarden

Veel klachten over hielspoor

Onze topsporters krijgen ook wel een keer te maken met pijnklachten. Echter krijg ik de laatste tijd te vaak te horen dat hielspoor de oorzaak is. Natuurlijk heb ik al wel eens vaker aangekaart dat de spelers goede schoenen moeten dragen. Helaas wordt hier niet door iedereen gehoor aan gegeven waardoor wij maar al te graag opzoek gaan naar een oplossing voor hen. Al moet ik zeggen dat dit eenvoudiger lijkt als dat het daadwerkelijk is.

Goede schoenen zijn van belang!

Het dragen van correcte schoenen is en blijft een must. Helaas heeft niet iedereen dit in de gaten. Wanneer jij namelijk schoenen draagt die er leuk uitzien maar verder geen werking heeft. Dan bestaat de kans groot dat je uiteindelijk last zult krijgen van hielspoor. Iets wat je kunt verhelpen maar wat wel aardig wat pijn kan veroorzaken.hielspoor-behandeling-e1432218406531

Stevigheid

Door stevige schoenen te dragen kun je ervoor zorgen dat jouw lichaam in balans blijft. Is op gegeven moment jouw lichaam al uit balans, dan wordt het lastig om dit recht te trekken. Eigenlijk kun jij jouw lichaam zien als een stapel blokken. Wanneer de onderste blok niet recht ligt, dan verschuift de rest ook direct.

Gebruik zooltjes!

Om het lichaam weer goed en wel in balans te brengen is het raadzaam om zooltjes te gebruiken. Wanneer je namelijk last hebt van hielspoor dan raad ik het echt aan om dit te gebruiken. Op de website van Footlogics ben je dan ook aan het juiste adres wanneer je zoekt naar een oplossing. Hier kun jij jouw zooltjes bestellen welke ik vrijwel iedere schoen past.

De kosten

Het aanschaffen van zooltjes kun je eenvoudig middels het internet doen. Een bestelling bij dit bedrijf plaatsen is zeer eenvoudig te realiseren. Tevens zijn de kosten bij dit bedrijf een stuk lager vergeleken met wat je elders zult zien.logo_footlogics-nl_-e1432129572121

Tips

Aangezien ik maar al te graag wilde hebben dat onze sporters goede schoenen dragen. Heb ik ervoor gekozen om voor hen een bestelling te plaatsen. Dit zouden wij dan sponsoren zodat zij optimaal kunnen blijven voetballen. Hierdoor heb ik er ook voor gekozen om middels het internet een bestelling te plaatsen. Onze bestelling werd nog in diezelfde week bezorgd waardoor wij onze sporters konden blij maken. Doordat er al een paar tussen zaten die last hadden van hielspoor, waren zij als eerste aan de beurt. Het dragen van deze zooltjes is voor hen dan ook een geschenk uit de hemel. Perfectie Vanaf het moment dat onze sporters de juiste zooltjes gebruiken merk ik goed dat zij minder pijn hebben. De wedstrijd kunnen zij wat vlotter spelen en aan het einde van de dag zien wij een wereld van verschil. Minder mensen met pijnklachten bij de EHBO! Hier ben ik dan ook meer dan tevreden over en kan met trots zeggen dat deze zooltjes enorm goed werken!